Радостин Василев: Борисов се крие като Зайко Байко (ВИДЕО)

Радостин Василев: Борисов се крие като Зайко Байко (ВИДЕО)

Депутатът Радостин Василев се обърна от парламентарната естрада към Бойко Борисов по отношение на избора му за член на комисията по външните работи.

Г-н Борисов, предходната седмица се бяхте скрили като Зайко Байко, излезте на трибуната и ми направете имитация за какво желаете да сте член на тази комисия, разяснява Василев.


“ Аз в действителност съм учуден от това, което се случва в залата. Първо господин Пеевски ще диктува конституционната промяна, в този момент господин Борисов ще бъде във външна комисия. Не се крийте, господин Борисов, предходната седмица като имаше комисия по имунитетите – вас ви нямаше. Сега за комисията по външни работи сте тук, най-вероятно ще отговаряте за двустранните връзки с Испания. Това двуличие се случва единствено поради обединението “ Продължаваме промяната – Демократична България “ и ГЕРБ, сподели още Василев, представен от настоящо.ком.

“ Наглостта на ГЕРБ и Природен парк може да стигне до такава степен, че да предложат и Борисов за еврокомисар. Няма никаква разлика сред него и Даниел Лорер, двамата са идентични гербаджии „, добави още той.