Контузиите във филмите за възрастни, разказва Адриана Чечик

Контузиите във филмите за възрастни, разказва Адриана Чечик

Когато говорим за професии, при които е възмжно да има трудови злопоуки, едва ли бихме се сетили за порноиндустрията, но истината е, че да се снимаш във филми за възрастни може да докара множество контузии.

Една от звезди в бранша в момента – Адриана Чечик – разкрива шокиращите истории, които самата тя е получавала на снимачната площадка. В подкаста The Plug на своята колежа Лена, 30-годишната актриса обяснява, че при снимки е претърпяла сериозни увреждания на шията, гръбнака и мозъчния си ствол заради някои по-груби сцени.

„Чувствам се като по-секси кечист“, коментира шеговито Чечик, сравнявайки собствената си работа с тази на борците от Световната федерация по кеч WWE.

„Сега вратът ми е наистина прецакан. Имам прищипан нерв, a шестият и седмият ми прешлен не са на мястото си“, обяснява още порнозвездата.

Освен това Чечик твърди, че има дискова херния, а мозъчният ѝ ствол е излязъл леко от гръбначния ѝ канал.

По думите ѝ след снимки тя спазва същата рутина като много елитни спортисти и дори се къпе в ледена вана, за да може тялото ѝ да се възстанови от нараняванията, причинени от грубите изпълнения на снимачната площадка.

Звездата, която е активна в порноиндустрията от 2013 г. насам, днес може да се похвали с 3,3 милиона последователи в Instagram, а също има свой собствен акаунт в OnlyFans, където за нея са се абонирали хиляди плащащи си потребители.

Контузиите и физическите наранявания в този бранш са сериозен проблем, за който обаче не се говори особено. От няколко години насам обект на внимание обаче стават психическите травми, които актьорите и актрисите в индустрията за възрастни получават.

Депресията в бранша е често срещан проблем, за който се говори повече, особено след като през 2018 г. в рамките на едва пет месеца 7 порноактриси бяха намерени мъртви след самоубийства или предозиране с наркотици.

 

Снимки: Instagram