Заплахи и интриги за парите на Нотариуса

Заплахи и интриги за парите на Нотариуса

В предаването „На фокус“ с водещ Лора Крумова, един от петте потомци на застреляния магистратски лобист Мартин Божанов – Нотариуса, гостува. Мария Божанова, второто дете на Мартин Божанов, споделя в интервю за Нова телевизия, че баща й е имал пет деца от четири съпруги.

На въпроса дали е била в „SS Club“, Мария Божанова отговаря, че там е израстнала, тъй като учила в училище в близост до магистратския клуб. Въпреки че не е виждала магистрати и главни прокурори, тя споделя, че през този период е била на 12-16 години и не е била запозната с хората, които посещавали заведението. Тя потвърждава, че освен нея, заведението са посещавали само нейни съученички и бъдещата й мащеха – Гергана Грънчарова.

Гергана Грънчарова, която сега е Божанова, била сервитьорка в „SS Club“ през няколко години, след което напуснала. След около две години разбира, че е новата съпруга на баща й – Мартин Божанов.

След убийството на Нотариуса, Мария Божанова споделя, че Гергана Божанова е направила опит да прехвърли управлението на най-имотната компания на Мартин Божанов на нейния чичо. Тя изразява съмненията си, че Гергана Грънчарова е в сговор с роднините на убития Божанов и ги е настроила срещу останалите наследници, за да не получат наследство от тази компания.

Относно заплахите, Мария Божанова споделя: „Единият човек, който ме заплаши, работи в комплекса на баща ми. Подала съм жалба. Той се представи за бивш служител на реда и ми каза, че аз съм следващата. Другата заплаха е индиректна от трети лица, които ми заявиха, че съм заплашена от адвокатите на съпругата на баща ми – Гергана Грънчарова.“