Не ме интересува любовници ли са Петков и Лена Бориславова!

Не ме интересува любовници ли са Петков и Лена Бориславова!
Костадин Костадинов, лидер на „Възраждане“. Снимки: БУЛФОТО

Грозно и пошло е да се бъркаш в личния живот на някого, особено когато той е баща на 3 деца. Изобщо не ме интересува кой с кого, как и защо си ляга. По-живо ме интересува политическата логика на „информаторите“.

Хляб и зрелище от Древен Рим та до днес. Отвличането на вниманието и задоволяването на краткосрочните предсказуеми страсти на населението е добре позната тактика, използвана в различните исторически епохи.

Кой е най-същественият и значим проблем, който се опитват да прикрият с евтините „компромати“?

Северна Македония или митичния американски газ, дупките в бюджета, липсващите милиарди или подготовката за тегленето на нов заем с колосални размери, приемането на еврото или даването на оръжие на Украйна? Все проблеми, които, колкото и да мисля, не мога да подредя по значимост, защото са еднакво важни и значими за съвременната история на България. Не е случайно, че всички тези проблеми се събират на едно място, в едно и също историческо време и аз съм пряк участник в тях. Все още нямам пълните властови инструменти, за да окажа влияние върху изхода на тези събития, но самият факт, че в този съдбоносен за страната ни момент аз съм тук и имам подкрепата на хиляди българи в страната и чужбина, ми доказва, че съм на прав път. Вярвам, че няма случайни неща. Вярвам също така, че Господ ми е дал силата и волята да намеря изход и да изведа народа си от всеобхватната икономическа, политическа та дори и морална криза, в която се намира обществото ни. Убедил съм се, че сам нищо не мога да постигна.

*Коментарът е на лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов