Радостин Василев: Главният прокурор ще си остане главен адвокат на мафията

Радостин Василев: Главният прокурор ще си остане главен адвокат на мафията

България официално е гангстерският рай на Бойко Борисов и Пеевски. Мафията подмени Гешев с нов, „добър“ и послушен Гешев. Новият, временно изпълняващ длъжността, е Борислав Боби Сарафов. Подмяната е факт. Главният прокурор ще си остане главен адвокат на мафията. Да замениш Гешев със Сарафов е като да те свалят от въжето, за да ти отрежат главата“.

Това написа отцепилият се от ПП-ДБ депутат Радостин Василев в страницата си във „Фейсбук“.

„Ортакът на Пепи еврото от „Осемте джуджета“ е най-големия възможен срам за прокуратурата. Сега лицето Борислав Сарафов ще прикрие „Барселонагейт“, пачките, кюлчетата, сметките, изобщо всички престъпления на Бойко Борисов, после ще „изпере“ и цялата престъпна клоака в НС“, заяви Радостин Василев.

„ГЕРБ и ДПС, с активното участие на предателите от ПП-ДБ буквално се гаврят с целия български народ. Докарахме я дотам в парламента да няма никаква опозиция, а всички партии да са на власт с мафията. Това е абсолютна подигравка. Държавата се движи на ръба, когато всички са в управлението, народът е опозиция. Съд, затвор и незабавна оставка на правителството“, подчерта той.

„На тази дата, 16 юни 2022г ., Кирил Петков обеща на гражданите, че никога няма да се прегърне с мафията ГЕРБ-ДПС-„Възраждане“ и ИТН, защото те са един бранд. Една година по-късно, Кирил Петков заедно с ПП-ДБ предадоха България на мафията“, написа още Радостин Василев.