Наше маце в битка с Мис Америка за корица на „Maxim“ (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Наше маце в битка с Мис Америка за корица на „Maxim“ (ГОРЕЩИ СНИМКИ)
От българското по-хубаво няма!

За първи път в историята имаме реален шанс наше маце да оглави корицата на американското списание „Maxim“.
Българката Антония Андонова е сред финалистките и се състезава с 80 хубавици зад Океана в надпреварата за лице на първа страница.

34-годишната нашенка ще се конкурира с мис Universe USA 2021 Ел Смит, която също се бори нейното лице да озари известното списание.

Ние обаче смятаме, че по-хубаво от нашето горещо момиче няма!

„Уча „Кибер сигурност“ в университета в Чикаго „North Western University“. В Америка дойдох през 2018 г. Работя като мениджър и имам собствен бизнес – занимавам се с продажба на дрехи, обувки и чанти на известни дизайнери. Хобито ми е да пътувам възможно най -често и навсякъде по света. Смятам, че българките са едни от най -красивите, интелигентни и способни жени в света“, заяви специално за ТВМЕДИА Антония.

И допълни:

„Американските мъже ми харесват, възпитани са, но и са доста по-различни от европейците. Предпочитам българските мъже! Повечето американци не знаят нищо за България, освен, че сме страна от Европа… Време е да научат повече за нас! Ще се радвам именно аз да бъда посланик на хубостта и България в Щатите“, казва Тони.

Андонова моли всички българи да я подкрепят в битката:

„Имам нужда от вашата подкрепа. От „Maxim“ ме избраха за една от финалистките. Може да гласувате до 23 юни“, уточни сексапилната брюнетка.

Гласуването за лице на „Maxim“ става само онлайн. Отворете този линк:

https://maximcovergirl.com/2022/antoniya-andonova?fbclid=IwAR3QTWLf1XcOfn3FAY8R-FFffzcN2zQ5umR_SXCXcw07ksNYGl0Ex1hAfvI&fs=e&s=cl

Натиснете сивото поле FREE DAILY VOTE!