Хазарта прави изкуство, Слави прави простотия

Хазарта прави изкуство, Слави прави простотия

Песента за Лена ме зарадва – тя е шамар за Слави от българското общество. Той се превърна в един провален шоумен. Ако правим сравнение с огледалния пример с Христо Петров – едното е песен, а другото е простотия. Ицо прави изкуство, Трифонов прави просотии. 

Изкуството при Христо Петров е различно, несравними са. Зарадва ме, че българското общество реагира нормално на тази пошлост на Слави. Той явно е толкова озлобял, че не знам как да коментирам тази груба постъпка. Това е като да удариш жена.

Така съпредседателят на „Продъжаваме промяната“ и бивш министър-председател Кирил Петков коментира скандала с песента, която телевизия 7/8 ТВ пусна по адрес на шефката на кабинета му по времето, когато беше премиер – Лена Бориславова.

ТВМЕДИА припомня – Бориславова наскоро обяви, че се оттегля от активната политика, но завинаги остава част от идеите и битките на ПП.

Малко по-късно от формацията обявиха пълна подкрепа за нея и одобриха решението ѝ да заведе дело за обида срещу Трифонов и неговия екип сценаристи, сътворили въпросната песен.

СНИМКА: БУЛФОТО/АРХИВ