Настимир Ананиев: Радев ще застане на наша страна

Настимир Ананиев: Радев ще застане на наша страна

В тази битка аз съм сигурен, че Радев ще вземе нашата страна. Не забравяйте, че на летните протести през 2020 г. президентът Радев излезе с вдигнат юмрук срещу този отбор на Франкенщайн, за който споменах. Аз не вярвам той да свали този юмрук срещу този отбор, обясни депутатът от „Продължаваме промяната“ Настимир Ананиев в „Денят започва с Гоероги Любенов“ по БНТ.

Няма да направим компромис с борбата с корупцията. Това беше заявена червена линия за нас и всъщност затова и падна кабинета – с това, което се случи на „Капитан Андреево“, със заявените фирми за парите за пътищата. Хората видяха за какво става въпрос – ние имаме два отбора, на България и на един олигархичен Франкенщайн – Борисов, Доган, Пеевски, Орлин Алексиев, Слави Трифонов и една червена петолъчка – Костадин Костадинов, коментира Ананиев.

В момента ни се отдава шанс да си върнем държавата, но това зависи от народните представители, смята Ананиев.

Ако трябва да се отиде на избори, ние нямаме притеснение. На никой не се молим, призоваваме. Всеки сам да погледне на себе си и да избере в кой отбор иска да бъде. Нека има избори – в каква конфигурация ще е следващото правителство? Няма ли да влезем в един цикъл от избори? По какъв начин ще се случват законите?, попита депутатът.