Журналист от FOX NEWS: Джо Байдън е катастрофа за Америка!

Журналист от FOX NEWS: Джо Байдън е катастрофа за Америка!

Журналистът от Fox News Тъкър Карлсън заяви, че американците, включително тези, които гласуваха за Джо Байдън на президентските избори в САЩ, са разочаровани от работата му и е малко вероятно да получат това, което са очаквали от неговото управление.

„Честно казано, Джо Байдън е безпрецедентна катастрофа за Америка“, каза журналистът, цитиран от РИА Новости. – И това не е преувеличение. Никога досега някой не е правил подобно нещо като Байдън на страната ни.“

Карлсън отбеляза, че за по-малко от година и половина на власт ръководителят на Белия дом успя да срине фондовия пазар, да провокира хранителни и миграционни кризи, позволи скока в нивото на насилие и наркомания в страната , а също така въвлече САЩ в конфликт с Русия.

„Всички тези очевидни и доста измерими престъпления са дело на Джо Байдън“, смята телевизионният водещ.

Водещият каза още, че военната помощ за Украйна е довела до сериозни проблеми за американската икономика и отбранителна система, а самият Байдън очевидно не осъзнава колко опасна е ситуацията.

„Президентът призова Конгреса да отпусне допълнителни 33 милиарда долара на Киев, което е много повече от сумата, която Доналд Тръмп веднъж поиска за изграждането на стена на границата с Мексико. Междувременно икономическата ситуация се влошава: рекордна инфлация, недостиг на храна и енергия заплашват от рецесия“, каза Карлсън.

Той добави още, че всички проблеми, които изброи, които са провокирани от управлението на Байдън, не са единствените. И така, каза той, грабежите сега процъфтяват в Съединените щати, имущественото неравенство нараства, училищата се затварят, цените на енергията чупят всички рекорди, броят на бездомните хора, психично болните се увеличава, а нивото на расовата омраза е просто безпрецедентен.

„И дори това е само част от „заслугите“ на Байдън. Той обеща да ни върне към нормалния живот. Това обаче донесе само война и икономически колапс“, каза Карлсън.

В тази ситуация, каза той, поведението на американския лидер е още по-страшно. Телевизионният водещ показа видео, в което шефът на Белия дом, заеквайки и ухилен, говори за планове за конфискуване на имуществото на руски олигарси.

„Някой помни ли 25-та поправка на Конституцията, която дава възможност да се отстрани президентът от длъжност поради неговата недееспособност? Е, просто не може да продължава така. Ние сме на ръба на ядрен конфликт с Русия, страна, която заплашва да използва ядрено оръжие срещу нас. И ние очакваме Байдън да има достатъчно фини двигателни умения, за да ни предпази всички от смърт “, завърши водещият на Fox News.