Радостин Василев ме заблуди с имитация на морал

Радостин Василев ме заблуди с имитация на морал
Аз съм от Плевен. Плевен е изумителен град.
По ред причини. Исторически, географски, но най-вече заради хората. Знам това, защото съм израснал там.
Сега времената са други, аз не живея там, но причините Плевен да е изумителен град са си същите.

Исторически, географски, но най-вече заради хората.

 

И тъй като живеем в условията на демокрация, което е прекрасно, различни хора от различни партии, се пробват да представляват град Плевен в парламента.

 

Един такъв човек, който се казва Радостин Василев, преди няколко дни е демонстрирал власт, наглост, простащина и арогантност, пред обикновените граждани на град Плевен и пред органите на реда.
Знам това, защото с мен се свързаха възмутени граждани и свидетели на тази грозна случка, и ми я разказаха.

Абсолютно самозабравил се кандидат за български депутат от листата на Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“.

 

Василев отиде в „Промяната“. СНИМКИ: БУЛФОТО

Само че той не е тяхно откритие, а мое.
С друго поведение, други качества и друг морал, той ме заблуди дотолкова, че беше мое предложение за министър на спорта в последното коалиционно правителство.
После се премести и отиде в „Продължаваме промяната“.

Има такива хора – отиват в едно гнездо, снасят яйца и после отиват да снасят в друго гнездо. В случая обаче той го снесе и в моя роден град Плевен.

 

И пиша всичко това, защото вината за това обществото да обърне внимание на такъв човек, въобще да го забележи и да му даде възможност той да се държи като простак в моя роден град, вината за това е моя. Затова аз искам извинение от гражданите на моя роден град Плевен, че в крайна сметка съм постъпил безотговорно и съм позволил такъв човек въобще да присъства в техния живот. Моля да бъда извинен.

Взел съм си поука, но в крайна сметка решението дали такива хора ще продължават да присъстват и да бъдат важни – решението за това е ваше.

 

Бе министър на спорта от „Има такъв народ“, после напусна формацията на Слави и вече е кандидат за депутат от коалицията ПП-ДБ