Дори Малкович видя какви сме селяни жалки!

Дори Малкович видя какви сме селяни жалки!
Милена Фучеджиева не сдържа разочарованието си от факта, че столичният кмет Йорданка Фандъкова бе освиркана, след като се качи на сцената на Народния театър, за да поднесе букети на Джон Малкович.

Фандъкова получи солидна доза „Ууууууу!“, което потресе и самият Малкович.

„Най-големите простаци в Бг са тези, които са напълнили залата на Народния за Малкович, след което са освиркали букета на Фандъкова пред смаяната му физиономия. Как може да сте толкова тъпи, бе, селяни жалки. Грандиозен актьор ви е дошъл на крака, вие не само не можете да напуснете доживотния затвор на тъпотата ви, а и го занимавате с нея. Да, България наистина вече е кошара за малоумници с пари“, написа в социалните мрежи Фучеджиева, която е писателка, драматург и сценарист.

ТВМЕДИА припомня, че на 16-ти февруари (вчера), днес, 17-ти и утре – 18 февруари българската публика ще има невероятната възможност да гледа холивудския актьор и неговата сценична партньорка на живо в спектакъла „В самотата на памуковите полета“ от Бернар-Мари Колтес на режисьора Тимофей Кулябин, който през декември постави „Нора“ в Народния театър.

СНИМКИ: БУЛФОТО