Мащабно спортно събитие утре в Южния парк на София

Мащабно спортно събитие утре в Южния парк на София

Спортна организация  „We Love Aerobics“ (Ние обичаме аеробиката) със съдействието на образователен център „Фитнес Училище ProSkills“ организира спортно развлекателно събитие в Южен парк.

Събитието ще се проведе в рамките на един ден в Южен Парк – 23  юли /събота/.  В часовия трафик от 10:00 часа до 18:00 часа. Програмата ще бъде съобразена с всички изисквания на Столична Община за провеждането на едно безопасно спортно събитие, на основание нормативни изисквания и установени мерки.

Събитието няма състезателен характер и има за цел да популяризира активния и здравословен начин на живот на градския човек и да насърчи хората към повече движение и спорт. Инициативата  е насочена към развитие на социалните умения на хората чрез спортни активности, поднесени по забавен и достъпен начин.

Събитието включва и спортно развлекателни игри за малки и големи, както и аеробни тренировки, презентирани от популярни фитнес инструктори на специално изградено съоръжение (сцена).

Ще ви срещнем с нашите презентъри, гости на фестивала ни, които ще представям тренировки, като ЗумбаПилатесДенсЕкстриймКомбатЕкстрийм,  АероденсТабата това са една част от тренировките, които ще може да вземете участие.

Предстоящият спортен форум е насочен към жителите и гостите на София и ще предложи широка гама спортни занимания под ръководството на професионални треньори и инструктори. Един от тях ще бъде Мартин ГАДЖЕВ,  с който ТВМЕДИА ви срещна неотдавна.

Генералн спонсор на събитието e глобална консултантска фирма Protiviti.

http://127.0.0.1:8081/silueti-martin-gadjev-fitcity-zashto-e-vajno-da-sportuvame/