Папи Ханс записа скандална песен с Мишо Шамара

Папи Ханс записа скандална песен с Мишо Шамара

Скандално парче пусна късно снощи хитовият сред младото поколение Папи Ханс, видя ТВМЕДИА. Песента се казва „Мойто дупе“, а клипът към нея е повече от предизвикателен и еротичен. Във видеото се показват основно апетитни момичета с перфектни задни части и изразани бански. 

Интересен момент е включването на позабравената хип-хоп звезда от миналото Мишо Шамара. Варненският рапър, който от години живее в Америка на драго сърце приел да участва в песента, макар и задочно. Именно в Щатите той записал своята част от песента – кратко видео и редене на рими.

Заради твърде многото голота обаче се наложи видеото да бъде редактирано. За това се оплака Папи и разказа подрбоности за цензурата, която му наложи платформата Youtube. Ето какво написа Ханс:

БЛОКИРАН. И рестриктиран от YouTube. От два часа клипа на новата ми песен си самоизтрива гледанията и е недостъпен за все повече хора. Явно е окей да сме абсолютно заляти от женски красоти на снимка, но когато използваме женското тяло не за целите да продаваме бански, а да правим изкуство, вече ни е “малко ту мъч” и “да не гледат децата”. Наистина не разбирам алгоритмите. Но това няма да ме спре да правя това, което искам, чувствам и в което вярвам. Възприемам се като артист, защото взимам неудобни решения. Не защото познавам нотите.
А утре ще пусна версия на клипа, която може да гледате.

RIP на истинския клип и благодаря за подкрепата и стотиците коментари.

Свобода на изкуството – също RIP.