Инфантино си направи селфи на погребението на Пеле (СНИМКИ)

Инфантино си направи селфи на погребението на Пеле (СНИМКИ)
Президентът на ФИФА стана за смях, но наред с това си навлече и гнева на милиони фенове на футбола, задето реши да си направи селфи по време на погребението на Краля на футбола Пеле.
Джани Инфантино, който е начело на Международната футболна федерация или ФИФА (от френски: Federation Internationale de Football Association, FIFA), не съобрази много мястото и повода, извади телефона си и започна да запечатва определени моменти от тъжното събитие, което потопи в скръб цяла Бразилия и изобщо целия футболен свят.
„Напълно оправда името си! Джани ИнфантиЛно! Пълен катил! Дебил!“, пишат разгневени фенове на Пеле.
„Колко трябва да си глупав, за да сториш подобно нещо? Отвратително е! Това дори Боби Михайлов няма да го направи“, пишат в социалките.
„Черешката на тортата“ закова фен, който влезе в тона на Инфантино и също извади телефона си, за да си направи селфи с него. Шефът на ФИФА позира с усмивка и видимо добро настроение.
„Абсолютно недопустимо поведение! Несъобразено с мястото и повода. Тези хора нямат капка морал. Снимат се на метър от тялото на покойния Пеле, легендата на този спорт“, коментират в спортните форуми.

*Джовани Винченцо Инфантино е швейцарски футболен администратор с италианско гражданство и настоящ президент на ФИФА. Той беше избран за президент на ФИФА по време на извънредния конгрес на ФИФА през февруари 2016 г. Той беше преизбран за президент на ФИФА през юни 2019 г.

Без коментар!