Секссимволът на волейбола, който печели 50 пъти повече в OnlyFans

Секссимволът на волейбола, който печели 50 пъти повече в OnlyFans

Кейла Алвес е най-известната волейболистка. Или поне в социалните мрежи. Сексапилната бразилка има почти три милиона последователи в Instagram, а част от тях се пренасочват и към по-пикантната платформа OnlyFans.

Въпреки че не показва кой знае какво, за разлика от други потребители в OnlyFans, където често може да попаднете на откровено порнографско съдържание, Алвес разкрива, че изкарва по 50 пъти по-големи пари от тези, които получава като волейболистка.

„Без значение дали това ми харесва, или не, в днешни дни това е най-голямото перо в доходите ми – признава в интервю волейболистката. – Аз гледам на себе си не само като на спортист, но и като на модел, на инфлуенсър, на бизнесдама и на създател на съдържание.“

Печеля около 50 пъти повече от дигиталните платформи в сравнение с волейбола – казва още Алвес. Най-много печеля от OnlyFans, защото там месечният абонамент е фиксиран.“

Ако искате да станете част от феновете ѝ в платформата OnlyFans, това ще ви струва точно 16 евро. Срещу тях ще получавате ексклузивно съдържание от тренировъчния и личния живот на Кей Алвес, но не се надявайте на нецензурирани снимки и видео клипове.

„Снимките, които публикувам в OnlyFans, нямат нищо общо с голотата. Който търси подобни неща, няма да ги открие в моя профил“, казва още Кейла. Но влиянието ѝ в социалните мрежи продължава да расте.