Бонев обвини Пулев в далавери с ГЕРБ

Бонев обвини Пулев в далавери с ГЕРБ
Борис Бонев от Спаси София съобщи, че общински съветници от ГЕРБ искат да продадат апетитен общински имот на най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев за жълти стотинки.
Става дума за парцел в кв. Драгалевци, който силовакът искал да си закупи. По думите на Бонев цената е „смешна“ – квадратен метър е оценен за 197.лв. Според Борис Бонев реалните пазарни цени са много п0-високи.

Единствено той е гласувал против предложението за закупуване на имота, поискал е назначаване на нова пазарна оценка, но останалите общински съветници са отхвърлили предложението му.

Ето и цялата публикация на Спаси София, които от неправителствена организация вече станаха партия, готова да се включва в избори.
Борис Бонев от Спаси София
„Как се разграбва София ли?
ГЕРБ искат да продадат общински имот от 622 кв. м. в Драгалевци на Кубрат Пулев за смешната цена от 197 лв/кв.м. Докато реалните пазарни цени са в пъти по-високи.
Само общинският съветник от Спаси София Борис Бонев гласува против и предложи да бъде изготвена нова и реална пазарна оценка. ГЕРБ отхвърли това. Пропуснатите приходи само от тази сделка са достатъчни за цялостен ремонт на квартална улица или за един нов автобус.
Разпродажбата на смешни цени на общинските имоти трябва да бъде прекратена! Очевидно има сериозен и потенциално корупционен проблем с оценките на уж независимите оценители. София не е личен банкомат на управляващите! До края на мандата ще се опитат да присвояват като за последно. От Спаси София ще им се противопоставим на всяка цена!