Версия: Едната от жертвите на Семерджиев е била в колата му?

Версия: Едната от жертвите на Семерджиев е била в колата му?

„Горещо насърчаваме разследващите институции да проверят дали едната от жертвите не се е возела в автомобила на Георги Семерджиев“. Тази теория разви експертът по пътна безопасност Диана Русинова, която има дългогодишен стаж в Института за пътна безопасност.

„Съдейки по това, което успяхме да видим, е, че позицията на едно от телата беше такова, че няма как да се е озовала там, а щеше да изхвърчи както другата пешеходка. Ние считаме, че това е възможно. Разследващите органи трябва да потвърдят това, ние горещо насърчаваме да се обърне внимание на тази теория“, каза Русинова.

От първите данни за катастрофата, които бяха разпространени още вчера личи, че до Семерджиев действително е имало дама, но двете прегазени момичета са пешеходки.

На 5 юли вечерта криминално проявеният Георги Семерджиев с бясна скорост минава на червено и се удря в такси на кръстовището на столичните булеварди „Черни връх“ и „Арсеналски“. След удара джипа на Семерджиев се удря в асансьора на метростанцията и се разцепва на две. Предната част на колата помита и убива на място две момичета.