Македония запали българското знаме с крясъци: „Бугари татари“, „цигани“, „п*чки“

Македония запали българското знаме с крясъци: „Бугари татари“, „цигани“, „п*чки“
Седя и гледам мача България – Северна Македония, само че гледам празно в телевизора, защото в ушите ми още ехти освиркването на българския химн и крясъците, които въпреки дюдюканията се чуваха много ясно: “Бугари – татари”, “бугарски цигани” и “бугарски пички”.
Това са виковете на благодарност, с които благодарните македонци благодарят на “Продължаваме промяната”, ГЕРБ, ДПС, “Демократична България” и неутралните БСП за това, че ги пуснаха да започнат преговори за членство в ЕС.
Предполагам, че Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Борисов, Мустафа Карадайъ, Христо Иванов и неутралната Корнелия Нинова чуват освиркванията, както и крясъците, защото те са за тях. Защото те неглижираха омразата на македонците и тъжното положение на българите в Северна Македония. Сигурен съм, че чуват благодарността.
Хоп, Десподов вкара гол. Супер. По-добър отговор на цялата простотия от победата, няма.
Чест и почитания, български момчета! За разлика от българските политици, вие защитихте националното достойнство на България. И за мене вече няма значение дали ще се класирате на европейско или световно първенство. Вие спечелихте най-важния мач – за българското достойнство.
Може да бъде изображение с 5 души