Къци Вапцаров: Един месец не можех да стана от леглото

Къци Вапцаров: Един месец не можех да стана от леглото

Преди повече от месец Къци Вапцаров пострада тежко в катастрофа. Какви са причините, вярна ли е информацията, че има замесен полицай, който е минал на червено и колко всъщност сериозни са травмите – за всичко това той разказа в студиото на „Събуди се”.

„Вече съм по-добре, възстановявам се, но все още всичко ми е потрошено и трудно лягам и ставам. Не мога да правя някои движения. Болезнено ми е и като се смея”, разказа той.

Водещият разказа какво точно се е случило в деня на катастрофата. „Тръгнахме заедно три мотора на зелено. Изведнъж се блъснах в кола, преминаваща на червено. Изобщо не я видях”, сподели Вапцаров.

„Шофьорът на колата беше младо момче, служител на Столична метро полиция. Не съм говорил с него. Спомням си, че само лежах, гледах небето и ме качиха в линейката”, добави той.

Къци Вапцаров сподели, че се е учил да ходи отново. „Отскоро ходя, правя дълги разходки бавно из града, но около месец лежах по гръб. Много е неприятно 20 и няколко часа на ден да не можеш нито да се обърнеш, нито да станеш”, каза водещият.