Джизъса спечели „Сървайвър“, готви се за „Ергенът“

Джизъса спечели „Сървайвър“, готви се за „Ергенът“

Благой Георгиев е големият победител в сезон 7 на „Сървайвър“! Той получи най-много гласове от журито, съставено от изгонени участници, повечето от него, и спечели титлата „Последният Оцелял“ и наградата от 150 000 лв. 

Благо посвети наградата на своите деца: „Исках да не ги предам, за тях се борех докрай“.

Повечето бяха впечатлени от силната воля на Благой, който издържа седмици наред на самотния Остров на отшелника и отбеляза осем победи в дуели за оцеляване.  

Втора при гласуването остана студентката Ермина, а трети – финансовият представител Дани. Въпреки че се бориха с всички сили и показаха изключителни физически качества, те не успяха да предизвикат достатъчно симпатии в журито. 

„През цялата игра мислех за децата ми. Исках да бъда пример за тях“, развълнуван обясни многодетният баща. Освен титлата „Последният оцелял“, той отнесе и чек за 150 000 лева.

Коментира се, че след развода си Полина Спасова, продуценти от bTV го гласят за третият ерген на републиката. ТВМЕДИА припомня, че благо има 4 деца от различни жени, миналата година се венча за милионерската щерка от Велинград Поли, но в момента бракът им е в процесуално разтрогване. На практика Джизъса отново е ерген, мацки – дръжте се!