Благо дръпна вежди, заприлича на лисичка (ВИДЕО)

Благо дръпна вежди, заприлича на лисичка (ВИДЕО)

 

Вечният плейбой Благо Джизъса се е подложил на модерната в последно време процедура, наречена foxy eyes (лисичи очички), видя ТВМЕДИА.

Повдигането на вежди с лифтинг и мезо конци е новият хит в козметичните салони в момента – повдига паднали клепачи и определено подмладява лицето. Дерматолози обясняват, че процедурата е неинвазивна и напълно безопасна. Самите конци се разграждат с времето и се превръщат в колаген, който пък пази поне година от падане на веждите и клепачите.

Около Световното първенство по футбол в Катар бившият футболист е редовен коментатор в спортното студио на БНТ с водещ Илиан Енев.

Впечатление направи, че Георгиев значително е тунинговал визията си и въпреки, че след десетина дена ще стане на 41 години, той непрекъснато се стреми да се поддържа с куп интервенции по лицето си.

В интернет вече плъзнаха и подмятания на интриганти, че Джизъса не е правил само фокси очички. Според клюкари той е напомпал и устните си с хиалуронова киселина.

„Блаже, имам чувството, че си с повече процедури, отколкото всичките ти жени взети заедно“, коментират във фейсбук дежурните морализатори.

Благо преди да изпъне веждите
Благо сега