Китайка се съблече чисто гола, за да ядоса годеника си

Китайка се съблече чисто гола, за да ядоса годеника си

Жителка на китайската провинция Дзянсу се съблякла гола на улицата в опит да отмъсти на годеника си, който системно ѝ изневерявал.  Тя го хванала за пореден път в крачка и решила да му отмъсти по този начин, съобщава The Thaiger, цитирани от „Дарик“.

Дамата имала връзка с него от години и станала негова булка. Сватбата трябвало да се състои на 1 май. Но две седмици преди събитието тя разбрала, че той има любовна афера с друга жена. Освен това избраникът й харчил нейните пари за любовницата си. Че като капак на всичко той й изневерявал и ходил на срещите с кола, подарена от годеницата му.

След като научила истината, жената решила да се срещне и да поговори с годеника си. Разговорът прераснал в кавга и в пристъп на гняв булката свалила всичките си дрехи насред улицата, опитвайки се да унижи изменника и да го накара да страда.

Много минувачи били шокирани от поведението на момичето и започнали да я снимат, предполагайки, че има психични проблеми. Някои непознати се приближили до нея и й предложили помощта и дрехите си, убеждавайки я да се върне у дома. В крайна сметка местната полиция и грижовни минувачи я убедили да напусне оживената улица.

Скоро в социалните мрежи се появили снимки, направени от очевидци на инцидента. Много потребители осъдиха момичето, която според тях извършила унизителен акт. Други обаче я подкрепиха и изразиха съчувствието си към нея. „Скъпо момиче, най-доброто отмъщение е да изоставиш нечестен човек и да живееш по-добър живот. Бъди силно момиче“, написа един потребител.

По-рано беше съобщено за жителка на Австралия, която засякла в шофираната от нея кола съпруга си с любовницата му да се целуват. Тя дала газ срещу тях, колата блъснала любовницата и изхвърлила мъжа във въздуха.