Такъв пример ли давате на младите журналисти, г-н Дачков?

Такъв пример ли давате на младите журналисти, г-н Дачков?

Добро утро, мили хора.

Вдъхновението ми се изпари, защото г-н Явор Дачков е изтрил поста си във фейсбук.

А сетих се, че имам снимка на думите му. A сетих се, че го има и тук https://dnes.dir.bg/…/krastosan-ogan-yavor-dachkov-sreshtu…
ТЯ И ТОЙ.
Диана Димитрова срещу Явор Дачков.

Призовавам хората отново да си отворят очите за кодовете в този пост, защото не ми се водят дела преди да дойде Дядо Коледа.
ТОЙ:
– А за да има справедливост в конкретния случай, ще трябва да чуем и другата страна. Както и какво е провокирало това отношение. Това, което съм чул по този казус, е потресаващо и слабата актриса трябва да е доволна, че се е разминала леко (ако ще си говорим с недомлъвки). Истанбулската конвенция, пропаганда на джендър идеологията.
ТЯ:

– Тежки обвинения срещу мен, г-н Дачков.

Изглеждате интелигентен човек, но разликата от това да си умен и интелигентен е от тук до небето. Разликата от това да си стойностен и продажен е от тук до небето. Разликата от това да изпитваш емпатия и да си садист е от тук до небето. В даскало на такива като вас им викахме зубрачи. От два дни живо се интересувам от конвенцията и питам по-големи и умни хора от мен, в какво точно ме обвинявате.

Интересувах се кой сте. С какво сте се занимавали през годините, какво се направили през годините, защото наистина не знаех нищо за вас. Дори снощи след “ТЮТЮН“, случайно май се озовах във ваш ресторант. Много приятна обстановка, наистина. Източен и Западен Берлин.

Питам “другата“ медия, защо на вас дава трибуна, а на мен не, след толкова тежки обвинения.

А сега мили хора си представете думите на този човек, на тази публична фигура, на този “пример“ за младите журналисти, преди пет години. Сега мен нямаше да ме има.

Хубав ден ви пожелавам.

@tvmedia.bg

Актрисата Диана Димитрова загатва с кой колега е имала близки отношения

♬ original sound – tvmedia.BG – tvmedia.BG