Рускинята Вики от „Ергенът“ губи хиляди левове седмично заради изтрития си Инстаграм

Рускинята Вики от „Ергенът“ губи хиляди левове седмично заради изтрития си Инстаграм
Ергенът Виктор Стоянов също печели повече от добре от реклами

Най-скандалната участничка в „Ергенът“ – рускинята Виктория Капитонова, губи хиляди левове на седмица от планирания си бюджет. Причината е повече от банална – след като хакери блокираха профила ѝ в социалната платформа Инстаграм, тя не може да рекламира продуктите, за които ѝ се плаща. Става дума за суми от порядъка на до 10 000 лв. седмично, заяви пред ТВМЕДИА експерт в цените при новата виртуална реалност и хитовата професия на века – инфлуенсър.

Говори се, че само едно стори, което е видимо само 24 часа, струва около 1000 лв., че дори и повече. За всяка снимка/пост цената варира от 3 до 8 000 – 10 000 лв., в заивисмост от марката, научи ТВМЕДИА.

За никого не е тайна, че след участието си в любовното риалити всички участнички стават инфлуенсърки – рекламират дрехи, хранителни добавки, козметика, парфюми, храни, козметични салони, мазила и др.

Проверка на ТВМЕДИА показа, че с това се препитават и вече отпадналите от предаването дами. Най-активна в момента с рекламите е Благовеста Бонбонова (Блага, бел. авт.). Хипнотерапевтката Александра Гърдева също, следвана от Дениз Хайрула, Венета, Деница и Марта. Аналогична е ситуацията и при самия Виктор Стоянов. Ергенът печели доста добре като инфлуенсър на кафе, алкохол, костюми и др.

Ергенът върви към своя край, а зрителите тръпнат коя ли ще избере Виктор за своя спътница в живота

Най-предпочитално лице за реклама обаче е именно хапливата Капитонова. Тя се занимава с инфлуенсърство още преди да попадне в „Ергенът“. Капитонова бе позната на зрителите и от участието си в кулинарното токшоу „Мастършеф“, където приготвяше здравословна храна за тонус и енергия.

Откакто се очерта като лидер сред дамите във формата, агенциите буквално я заляха с предложения за реклами.

Тя има сключени договори с няколко фирми. Не се знае дали няма да дължи неустойки заради блокираната си социална мрежа. Същата е съдбата и на Дениз Хайрула. Нейният Инстаграм също е хакнат.

„Само злобни и завистливи хора могат да направят това! Завиждате ми, че съм успешен човек!“, каза Дениз вчера.

Капитонова все още не се е появила да даде коментар по случая.