Робърт де Ниро отвори хотел в Гърция /Видео/

Робърт де Ниро отвори хотел в Гърция /Видео/

Робърт де Ниро отвори хотел в Гърция. Той се намира в Санторини и спада към лайфстайл марката Nobu Hospitality. Тя е основана от актьора и неговите съдружници – Нобу Мацухиса и филмовият продуцент Мирим Тепър.

Хотелът на холивудската звезда разполага с 25 апартамента, пет вили и още пет луксозни апартамента. В него е разположен елитен ресторант – първият от веригата Nobu за Гърция. Той е под ръководството на сертифицирания от Le Cordon Bleu Рикардо Марин. Шеф готвачът е включил в менюто му класически гурме ястия с елементи от традиционната гръцка кухня.

Всеки, който иска да отседне в хотела на Робърт де Ниро, трябва да брои колосалните 1095 евро на вечер (1 200 щатски долара), пише Greekgateway.

Спа процедури във стаята, например за някои известни личности, е една от екстрите, с които гостите на обекта ще разполагат по време на своя престой. Те могат да спортуват в ултрамодерния фитнес център, да се разхладят в аквапарка или да разгледат маршрута Oia Fira, известен със страхотните си гледки, откриващи се в Санторини. Една от тях е на вулкана, намиращ се на 10 километра от него.

Веригата Nobu на Нобу Мацухиса ще се разширява за в бъдеще. Нови хотели, в сътрудничество с Де Ниро и Мирим Тепър, се очаква да бъдат построени в Сан Себастиан, Мадрид, Орландо и Пунта Кана на Карибите. Там цените на стаите ще започват от 1000 евро на вечер.

Според гръцките медии, Робърт де Ниро все още не е заснет в Санторини, но се предполага, че той скоро ще посети хотела, в който е инвестирал крупна сума пари. През юни световноизвестният американски актьор бе в Турция. Там той пристигна с частния си самолет и се включи в церемония по сервиране на саке в ресторанта Nobu Istanbul. Обектът е част от хотела The Ritz-Carlton.

През 1994 г. Робърт Де Ниро и Нобу Мацухиса основават веригата ресторанти Nobu. Тя се превръща в световна елитна марка, която двамата разрастват с годините