Пуснаха Биляна Петрова да погребе майка си (СНИМКИ)

Пуснаха Биляна Петрова да погребе майка си (СНИМКИ)
Отслабнала, с развалени зъби и недобър здравословен вид – така се появи бившата зам.-кметица на столичния район „Младост“ на гробищата, където вчера изпрати в последния земен път своята майка.

Биляна Петрова буквално е увяхнала от престоя си в Сливенския, коментираха със сълзи на очите близки, приятели и родини, дошли да си вземат последно сбогом с нейната майка.

„Драги приятели, изпратихме моята мила майка Даринка! Тя беше прекрасен човек, нежна, добра и грижовна майка. Винаги ще я обичам и помня само с добро! Усещам вина за смъртта ѝ в себе си, защото набедяането ни в подкуп, поръчания процес срещу нас и отнемането на свободата ми се отразиха значително на нейното здраве в последните 5 години. Благодаря на приятелите, роднините и близките, която я изпратиха! Благодатря и на всички, които я изпратиха в мислите и изказаха съболезнования!

Мир и светлина на душата ти, майчице моя!“, написа Петрова, която в крайна сметка също получи ефективна присъда и бе отведена за изпълнението ѝ в Сливенския затвор, където лежи и бившата кметица на „Младост“ Десислава Иванчева. 
Ето какво написа приятелка на Петрова в социалните мрежи:
Глътка въздух за Били- доза истинско щастие за мен! Докоснах и я прегърнах в този тежък за нея ден. Изпратихме майка й Даринка в последния й път. Измъчена, , изстрадала отслабнала, но се опита да се усмихне, но през усмивката и се крие тъга. Не я пуснаха да се сбогува с нея докато беше в тежко състояние на легло. Срам и позор за всички сценаристи на постановката по техния публичен, зрелищен арест.
Най-тъжноно е, че това са хора на най-високо ниво в държавата.

Това са политици и магистрати, на които би трябвало да вярваме!
И сега чакаме президентската институция да ги помилва за подхвърлени от следовател Арнаудова пари.Не!
Не искам милост за Биляна и Деси Иванчева!

smart

Искам Справедливост да бъдат наказани виновните за този политически процес!
Възможно ли е в нормална Демократична държава да се случи това?
Не, не е възможно!
Всъщност, възможно е и се случи в Борисовата държава !
За мое щастие се снимах с „Най-големия престъпник“ в държавата.