Благо Джизъса и Полина – разделени!

Благо Джизъса и Полина – разделени!

Няма и година след като се ожени за милионерската щерка Полина Спасова – Благо Джизъса се раздели и с нея. Това научи ТВМЕДИА от близки до младото вече бивше семейство Георгиеви.

Новината бе потвърдена пред наш репортер и от пиара на Благо – Наско Лазаров. Неговият говорител отказа подробности и бе доста лаконичен по темата, но не скри огорчението си от факта, че новината, която плъзна скоропостижно, е вярна.

Раздялата е неочаквана и е инициирана изцяло от Полина Спасова. Тя също съобщи за решението си на Велики Четврътък в социалните мрежи.

„Нали знаеш, че днес не се лъже – както и в нито един ден от тази седмица“, пишат ѝ фенове.

„Да, точно заради това, че е Страстната седмица реших да бъда искрена с вас и да ви го кажа преди Великден“, написа Поли Спасова-Георгиева, която скоро отново ще върне фамилията на баща си и ще скъса завинаги с Благо Джизъса.

Не е ясна причината за разлъката, Полина отказва да отрони и дума. Според запознати обаче тя се вбесила от поведението му в  приключенското риалити „Сървайвър“, където той не се държал добре с жените.

„Тя е човек, който никога не би простил изневяра, но има и нещо друго, което на този етап не казва“, шушукат близки до бившия футблост, който бе сред любимците на Рамазан Кадиров, докато риташе за Терек (Грозни).

Паметливи припомнят, че Благо доста пъти е бил зарязван заради системни изневери в миналото. Той самият никога не е криел, че има похотлив характер и жените са неговото слабо място. Рано или късно всяка нова му омръзваше и той сменяше гаджетата като носни кърпички. За първи път обаче е изоставен, без да е изневерил. Не е ясно дали му е съобщена новината, че Поли му е била шута. И то точно преди Възкресение Христово. А Джизъса се слави като много набожен, целият е изрисуван в кръстове, постоянно ходи на църква и чете пасажи от Библията на децата си.

Джизъса има няколко деца от различни жени. Въпреки, че се венчаха в края на юни миналата година той няма деца от Полина Спасова. Двамата се врекоха във вечна вярност през законите на република България и пред законите на Бог, но любовта им се оказа нетрайна и се развали едва на деветия месец.