Пир по време на чума: Антония Петрова се фука, че яде омари

Пир по време на чума: Антония Петрова се фука, че яде омари

Някогашната миска и към днешна дата вече семейна с дете Антония Петрова-Батинкова си спретна пир по време на чума. Досущ като френската кралица Мария-Антоанета се издъни в стил – „като няма хляб, яжте пасти“. 

Пред своите фенове тя се похвали, че семейството ѝ не вечеря простосмъртни блюда, а… лобстери (най-големите видове морски раци).

Освен, че даровете са много полезни, те са и ултра скъпи и определено не са по джоба на всеки.

Петрова обаче никога не е отричала, че обича да се къпе в лукс. Десетки пъти пернишката „Мисис Русия“ е признавала, че притежава бижута за милиони и определено е ценител на скъпите проидобивки.
Факт е, че за разлика от дузина моделки, които се фукат в Instagram с модни марки, Петрова ги притежава оригинални, а не ментета.
Ето какво още написа тя в социалката си:

„Когато съпругът ти ти е сготвил за вечеря “лобстер по хайдушки”… и сервира върху светещата ни трапезарна маса от оникс за 10 човека и запалени свещи вкъщи в кристален свещник… като един обикновен понеделник – безценно и доста луксозно, но най вече много мило! Фактите сочат, че съм принцеса!“.

Очаквано, веднага се намериха хейтъри, които да я оплюят: „Лобстер по Хайдушки звучи точно като Мис България от Перник“.