Крадла изкусителка ошушка загорял мераклия

Крадла изкусителка ошушка загорял мераклия

29-годишната Велимира Вълчева отново изгря на криминалния небосклон с поредна кражба. Служители от Първо Районно управление – Бургас установили, че тяхната стара познайница е извършителката на кражбата на сумата от 200 лв. и 200 турски лири, собственост на 42-годишен бургазлия.

Мъжът поканил Велимира на хотел в центъра на Бургас, но явно изобщо не е подозирал с кого си има работа, пише Флагман.

Докато мъжът се къпел в банята Вълчева го обрала и духнала. По горещи следи обаче униформените се досетили за коя става дума.

ТВМЕДИА научи, че последно време Велито прилагала точно тази стратегия за оцеляване, вместо да работи и сама да изкарва прехраната си. 

И така, след като я заловили, 29-годишната криминално проявена бургазлийка направила пълни самопризнания и върнала откраднатата парична сума. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

Освен че през последните години солидно е обогатила криминалното си досие, името на Велимира нашумя още през 2008 година, когато избяга от родителите си. Тогава тя напусна дома си и беше в неизвестност. Беше се скрила при свои приятели, като им обяснявала, че родителите й са заети и не могат да се грижат за нея за известен период, предвид, че тогава е била непълнолетна.

През 2020 пък полицаите отново задържаха въпросната за кражба от компютърен сервиз, разположен на ул. „Шейново”. Тогава Велимира отмъкнала мобилен телефон и 50 лева от обекта, като си мислела, че никой няма да разбере за деянието.

Само няколко дена обаче бургазлийката е арестувана, като направила пълни самопризнания за престъплението си.