Няма край: Пияна и дрогирана удари кола с бебе в София (СНИМКИ)

Няма край: Пияна и дрогирана удари кола с бебе в София (СНИМКИ)

Лек автомобил, управляван от жена с 0,9 промила алкохол в кръвта, блъска и влачи колата пред нея. Инцидентът е станал преди включването за „Цариградско шосе“, на кръговото кръстовище.

От удара двете превозни средства са се озовали в средата на кръстовището. Според очевидци, в ударената кола е пътувало семейство с 6-месечно бебе. Водач, който е спрял, за да помогне коментира, че детето е с порязвания и натъртвания, майката е била със счупен крак, а водачът и още един пътник с по-леки наранявания. На мястото са пристигнали екипи на полиция и спешна помощ. Ранените са откарани в болница.

„Кръговото при 4-ти км, госпожата е с 0.90 промила и положителен за НВ/опиати. Удря и влачи другия автомобил на младо семейство с детенце и тримата са в болница… Тя е арестувана,“ написа Надежда Дойчева във Facebook.

“Бебето е на 6 месеца нямаше сериозни травми (само порязвания и натъртвания ), майката беше в несвяст със счупен крак, брат на майката и бащата на детето имаха рани по главата, извадено рамо (на шофьора ). А жената, виновна за това си седеше и си пушеше цигара до колата, съвсем спокойно докато с един таксиметров шофьор и още 3 момчета дърпахме вратата, извадихме бебето и го увихме в едно одеалo… нямам думи,” пише Илия Димитров, помогнал на пострадалите.

„Минах снощи оттам, просто акъла не ми го побира как е станало, та бяха влезли чак 10 метра в кръговото. Малко преди включването от Цариградско е станало. Да се е засилила отгоре без да спре на кръговото??? Странен удар,“ коментира друг очевидец.