Кобилкина спря семинарите за вълшебното „йони“

Кобилкина спря семинарите за вълшебното „йони“

Инфлацията преосмисли поведението на известните сексоложки. Те преминават от теми за креватните умения в съвсем ново сфера – как да забогатеем успешно през трудната в икономически план 2023 година.

Сексоложката Наталия Кобилкина очевидно също е решила да приключи със сексуалните теми и спря семинарите под надслов „Как да накараме богат мъж да се влюби в нас чрез силата на нашето вълшебно йони“ (областта на слабините, бел. авт.).

Досега хиляди българки са преминали през ултраскъпите „уроци“ на рускинята, която твърдеше, че има утвърдени формули за  „връзване“ на мечтания мъж с различен вид техники, сексуални похвати и поведенчески трикове.

Говори се обаче, че съвсем наскоро Наталия е взела решението да напусне България и да трупа слава в друга държава.

От известно време тя живее в Лондон. Пред препълнена зала вчера сексоложката проведе семинар на тема „Програмирай богатство в твоя живот“.

Откакто живее във Великобритания Наталия коренно е променила темите, за които говори. Сексуалните теми са изместени от идеи за преуспяване и планиране на живота, най-вероятно разчитайки на собствените си сили, развитие и възможности, а не толкова жените да чакат наготово да бъдат издържани от представителите на силния пол.

От снимките на агенция БУЛФОТО става ясно, че Кобилкина е издала и нова книга, която гордо разписваше с автографи.
Цената на семинара остана тайна.