Симона Лулеова е полицайката, арестувана с марихуана

Симона Лулеова е полицайката, арестувана с марихуана

25-годишната Симона Лулеова, дъщеря на полицая Иван Лулеов от село Баня, който дълги години бе съден за убийство на крадец, по време на работата му, е полицайката, заловена с близо половин килограм марихуана, съобщава Struma. com. Симона от няколко години работи в полиция в София, след като не успя да си намери работа на територията на ОД на МВР Благоевград. Тя има сестра близначка, с която се изнесоха да живеят и работят в столицата. Силвия, също попадна в медиите преди време, тъй като бе жестоко пребита от ревнив травестит, пред блока и в София.

Момичето буквално бе обезобразено, казват от ревност. Травеститът не можел да и прости, че е по-красива от него. Момичетата имат и брат, който в момента е в Пирогов със счупена челюст, жертва на побой, станал преди няколко дни. По случая нямаше гласност от страна на полицията, затова и една от сестрите се свърза със Struma. com, заявявайки, че без причина е пребит брат и, а насилникът бил освободен от полицията без всякакви последствия.

Проверихме сигнала и и се оказа, че участниците в побоя са разпитани и не е вярно, че няма никакви последствия за мъжът, счупил челюстта на брат им. Бащата им, вече пенсионер, през 2013 -та година уби крадец, заловен по време на негово дежурство, и го уби. След години съдебна сага, той бе оправдан, заявявайки, че е действал при самозащита и, че ако не е действал, е щял да загине той. Още в първите съдебни зададения Лулеов твърдеше, че не може да стои в ареста, за да се грижи за трите си деца.

По случая със Симона е образувано дознание, тя остава в ареста.