Джизъса се моли на Бог за прошка

Джизъса се моли на Бог за прошка
Дивотински манастир.

Благой Георгиев сподели, че е посетил Дивотинския манастир. Там легендарният плейбой се помолил на Бог за здраве и да прости всичките му грехове.
Бившият футболист се слави като много набожен. Именно заради това го наричат и Джизъса (Джизъс-Jesus-Исус, бел. ред.). Георгиев си пусна снимка от манастира и скръсти ръце за молитва.

„Не е като да няма за какво да молиш Бог за прошка! Прелюбодеец!“, пишат му запнати в устата клюкари.
Е, за никого не е тайна, че има доза истина в тези обвинения. Досега Георгиев има четири деца от три жени. Хващан е десетки пъти в изневери.

„Добро момче е той, чиста душа, на мравката път сторва, но леките жени го съсипаха. За тях той е донор за пари и нищо повече“, казва неотдавна баща му – бай Жоро.
Говори се, че Джизъса чака пето дете от богаташката щерка Полина Спасова. Новината издаде черната перла на чалгата Бони на частно парти. По време на купона певицата се изцепи на микрофона: „Няма страшно, ще го гледаме и петото“.
Не се знае дали това е истина или просто в рамките на шегата.
„Със сигурност ще иска дете и от новата, той така прави – забременява всички, в които е влюбен. После, като му родят деца, вече не са му интересни и започва със забежките“, пишат в нета дежурните интриганти.

Преди броени дни почитатели на бившата му жена Златка Райкова я попитаха в Instagram какво смята за поредната любов на Благо. Моделката бе категорична, че няма да прави пиар със семейството си, защото имат и общо дете, но все пак спомена, че не е изненадана от грозната постъпка на бившия си.
„Някой да е изненадан?“, запита иронично Златка.