Бонев: Страх ги е от мен, изкарват ме обратен

Бонев: Страх ги е от мен, изкарват ме обратен

Общинският съветник от гражданското сдружение „Спаси София“ Борис Бонев се оплака в социалните мрежи, че всеки успех на бъдещата му политическа формация е белязан от опити за дискредитиране и очерняне в общественото пространство.

Той приложи като доказателство за думите си факсимилие от грозни писания, според които Бонев уреждал документи (софийско жителство) на нелегални арабски мигранти, а те му се отблагодарявали със… секс услуги. Това не е първият път, в който определени сайтове пишат, че Бонев харесва мъже. Той нито отрича, нито потвърждава това, защото смята, че личният живот е неприкосновен и не дължи обяснения на никого. Въпреки това свързването на името му с нелегални мигранти и секс го е засегнало и той написа следното:
Всеки път, когато Спаси София прави крачка напред или показва поредния провал на управляващите, жълтите сайтове биват активирани.
💩 Идват избори и бълването на небивалици ще се засили. Целта на поръчителите е ясна – да продължат да крадат. И всеки, дръзнал да предложи по-добра алтернатива, трябва да бъде съсипан с лъжи и манипулации. Всичко това се финансира с откраднати от нас пари.
💜 Ние винаги сме били открити и честни, затова съветът ми е един – елате да се запознаем и да си поговорим на живо.
Всяка седмица със Спаси София сме в различни части на града и лично можете да ни питате или критикувате, да обсъждаме идеи и решения, да намерим начин заедно да направим София по-добър град за нас и децата ни.
Иначе, сайтът е част от кафявата империя на Светослав Кантарджиев – заедно с Уикенд, Шок, Контра и какво ли още не. Според публикации в медиите, въпросният е замесен в проституция, разпространение на наркотици, а очевидно и в изпълнение на мръсни поръчки от ГЕРБ/ВМРО. Ето списък с фирмите му – интересно четиво, ако човек се разрови…
Мутра до мутра, мила моя майно льо!, казва Бонев.