Андреа плаче за Кобрата (ВИДЕО)

Андреа плаче за Кобрата (ВИДЕО)

Андреа изненада всички броени дни, след като Кубрат Пулев съобщи в национален ефир, че е станал баща на момиченце. Вместо да се ядоса, задето боксьорът в тежка категория публично призна, че има рожба, Андреа си публикува тъжно видео със стари кадри от негови посрещания на Летище „София“. Клипът е черно-бял и съпроводен с тъжна балада, която се казва „Само любовта ти може да ме нарани“. 

За отрицателно време видеото в ТИК-ТОК събра стотици коментари. Фенове утешават певицата, че няма смисъл да страда, а да се стегне и продължи напред.

„Наранена си, но осъзнай, че той вече има нов живот. Ти не беше щастлива до този мъж. Заслужаваш някой, който те обича истински, а не се подиграва с теб“, гласят част от коментарите на почитатели.

@andreabulgaria_

Instagram: andreabulgaria ✅ #foryou #Andrea #AndreaBulgaria #Андреа #foryourpage #bulgarian

♬ Only Love Can Hurt Like This (Slowed Down Version) – Paloma Faith

Преди няколко дни най-добрият ни боксьор призна в шоуто на Николаос Цитиридис, че е станал горд татко. Дъщеря му се казва Христина, но коя е майката – така и не стана ясно, нито кога се е родило бебето.

За това, че Пулев има дете съобщи първа Андреа още през май месец миналата година. Бомбата тя хвърли в социалните мрежи, но тогава мнозина не повярваха, че бившият ѝ благоверен има дете.

„Кубрат, признай си за детето, за к*пелето! Защо не спирате да леете морал с брат ти? Как не ви е срам? С какви очи говорите за ценности?“, избухва периодично изпълнителката, която дълги години бе част от „Пайнер“, но впоследствие напусна компанията и започна да гради самостоятелна кариера и да се продуцира сама.

Теодора, както е истинското ѝ име, призна, че е напуснала най-голямата чалга компания именно заради бившия си. Докато били заедно той не одобрявал поведението ѝ на фолкпевица, както и отношението на Митьо Пайнера към нея – давал ѝ нисък процент от договорените хонорари, а по-голямата част прибирал за себе си. Оскъдното облекло по дискотеките и изкусителните фотосесии също го дразнели.