19-годишен залюби 76-годишна баба, шокираха света с любовта си

19-годишен залюби 76-годишна баба, шокираха света с любовта си

Днес е Свети Валентин, Денят на любовта и виното, затова решихме да ви разкажем една нетипична романтична история. Казват, че голямата любов не познава граници, но така ли е, що се отнася до драстични възрастови разлики.

Приказката на 19-годишния Джузепе Дана и неговата половинка Милина Гата (76) обиколи света напоследък. Двамата станаха истински хит в социалките, увери се и ТВМЕДИА с изненада.

Гата и Дана станаха известни през май миналата година, когато Джузепе предложи брак на ултрабогатата баба Милина.

Италианката е вдовица. На този етап не е ясно дали има деца, или няма наследници, които да харчат парите ѝ. Все още е мистерия и как Джузепе я открива. Младокът обаче твърди, че е било любов от пръв поглед.

Пенсионерката изглежда хлътнала до уши. Двамата се снимат как закусват заедно, не спират да се целуват, танцуват заедно, правят си шеги и не спират да се забавляват.

Бабката щедро го отрупва с подаръци и лъскави придобивки. Малкото коте Джузепе например наскоро се похвали, че е подкарал „Ферари Ла Ферари“, чиято приблизителна цена е 2 милиона евро.

За всеки празник баба Милина му прави незабравими партита, с много балони, торти и скъпо шампанско. В профилите им в Инстаграм и Тик-Ток има клипове как възрастната дама го кичи с тежки златни ланци.

Мнозина с консервативно мислене ги обявиха за хора с тежки психически отклонения.

„Че е с нея заради парите – е ясно, но поне да не парадира с меркантилизма си този пъпчасал пубер“, дивят се в мрежата.

„Откакто има интернет по света се котират всякакви хора с ментални увреди, това трябва да спре“, пише 50-годишната италианка Джулия Франколини.

Преди няколко месеца баба Мили и Джузепе съобщиха, че ще стават родители. Естествено, това бе подплатено с видео как бабата отива на преглед в лекарски кабинет и бива преглеждана на ултразвук. Новината, очаквано, погнуси доста народ.

„Спрете, лекувайте се и не се снимайте“, пишат им системно потребители.

Те обаче не се трогват особено, нито имат намерение да плащат данък обществено мнение.