Златка иска дете от новия

Златка иска дете от новия

Изоставената от Джизъса Златка Райкова бързо се ориентира към друг мъж и вече се носи на крилете на любовта с бившия тенисист Карен Хачатрян. В момента те са на поредната екзотична и романтична почивка – този път в Санторини, показа проверка на ТВМЕДИА.

Пред свои близки приятелки блондинката споделила, че вече готова да дари с дете новия си любим. Макар да познава Карен от скоро, той бързо спечелил доверието ѝ с начина си на мислене и премерен маниер.

Арменецът моментално открадна Златка, още щом разбра, че доскорошният ѝ мъж Благо Георгиев си е хванал поредната любовница.

Въпреки, че е с няколко години по-малък от Райкова, Хачатрян се държал доста зряло и уравновесено за възрастта си, разказват активни наблюдатели на техните отношения. Което си е направо чист контраст, имайки предвид фриволното поведение на Благо Джизъса. Бившият футболист чукна 40 години, но често се държи като 16 годишен пубер, никога не виждал жени.

Златка все още не е коментирала публично изцепката на Георгиев да си хване нова, та дори чак да вдигне сватба с нея. Явно няма и намерение да го прави. 

„Радваме се, че вече си на друга вълна и не се вълнуваш от простотиите на един палячо“, пишат ѝ заклети фенове под снимките с Карен. Двамата се любуват на залези, море, морска храна и охладени напитки.