Вергов се измъкна за побоя над Диана Димитрова

Вергов се измъкна за побоя над Диана Димитрова
Днес актрисата прави изложби и не спира да рисува. Но не може да забрави преживяното. СНИМКА: БУЛФОТО


С постановление прокурор Иво Боев отказа да образува досъдебното производство срещу актьора Юлиан Вергов, за когото неговата колежка Диана Димитрова твърди, че я е пребил по време на снимки през 2017 година. 

TVMEDIA припомня, че двамата са екранни партньори в медицинската сапунка „Откраднат живот“, където Димитрова играе изкусителната д-р Огнянова.

 


Актрисата неотдавна призна, че с Вергов не са били само колеги –  именно на снимачната площадка между тях се зародило нещо повече – пламнала любовна искра и двамата се потопили в бурна връзка. Това обаче Вергов отрича пред разследващите. По думите му с Димитрова са били единствено колеги. В показанията си артистът казва, че никога не е имал лични отношения с д-р Огнянова. Признава единствено, че се е афектирал от факта, че тя си чати с дъщеря му в социалните мрежи. Вергов твърди, че не просто не е имал любовна афера с нея, а и че никога не ѝ е посягал. Имали са само едно спрекчване по повод нейната интернет комуникация с щерка му. Тогава той я блъснал леко, за да може да излезе от помещението.

Димитрова на свой ред е категорична, че е била жертва на насилие. Спрекчването не приключило с версията на Вергов. По думите ѝ той я е изритал с кубинките си, докато тя лежала безпомощна на земята. След това направила снимките, но не си извадила медицинско свидетелство. 

Кой да предположи как ще завърши този щастлив кадър…

Диана Димитрова свидетелства, че инцидентът се е разиграл пред очите на колеги, които послушно прикрили случая, за да не развалят реномето на продукцията и сериала, излъчван по Нова телевизия.

 

От прокуратурата посочват, че направените от нея снимки са автентични – не са обработвани на фотошоп. От кадрите се вижда реален лек оток и зачервяване. Въпреки това прокурор Боев отказва да продължи разследването срещу Вергов.