Трансджендърът Емили: Карам със 120 км/ч без книжка, но познавам знаците!

Трансджендърът Емили: Карам със 120 км/ч без книжка, но познавам знаците!

Момчето от Плевен, което определя себе си като жена и иска да се прекръсти и по документи на Емили Йорданова, няма книжка за управление на МПС.

Това съобщи самият той в ефира на bTV тази сутрин.

Както вчера първо ТВМЕДИА ви съобщи, именно Емили се оказа призракът в рокля на пътя, който бе заснет да лети с бясна скорост с електрически скутер във Варна. Появиха се и видеа от „Околовръстното шосе“ в София, както и от „Ботевградско“ с аналогичен сценарии – висока скорост, която смайва дори най-опитните шофьори.

„Да, нямам книжка, но познавам знаците. Гледам да не се шмугам между две коли. Обичам високите скорости“, заяви младият мъж, който се прочу покрай връзката си с друг мъж, участвал в риалити формата „Фермата“. Емили и Тихомир Рангелов са двама мъже, които казват, че реалната им полова идентичност е женска.

Тишо също в даден етап от живота си сложи рокля, перука и грим и се прекръсти на Мелиса. Двамата искат да сключат брак наесен, макар и неформален, тъй като законодателството у нас не признава гей браковете.

И така, Емили бе заснет да шофира електрически скутер с около 120 км/ч във Варна. Първоначално свидетели на гледката и участници в движението в морския град бяха в шок от видяното, тъй като мислеха, че жена има смелост да вдига подобна скорост на пътя, при това с рееща се от вятъра рокличка.

„Ако тротинетката попадне в дупка на пътя, то при всички случаи ще има трагичен инцидент. Управляващият ще падне и ако след него се движи автомобил, има вероятност да го сгази и съответно да създаде проблеми за шофьора”, каза пътният експерт Владимир Тодоров.

Той призова КАТ да издири и санкционира човека с тротинетката.

https://youtu.be/QTmCgFFuncM