Това нещо Емили е психопат, както и останалите двама

Това нещо Емили е психопат, както и останалите двама

Това нещо Емили е класически психопат, с много тежки личностни разстройства. Същото важи за останалите двама участници от клипа Тишо Куката и Чеченеца. Говорим за психопати, дълбоко подчертавам, че психопатизирането на обществото няма нищо хора с реално болните от психични диагнози хора. Психопатът паразитира, той няма страх от закона, психопатът развихря най-низките си страсти, той е жаден за бърза слава, той е способен да унизява, за да събира лайкчета.

Това заяви в студиото на bTV д-р Цветеслава Гълъбова, психиатър и директор на Държавната психиатрична клиника „Св. Иван Рилски“.

Д-р Цветеслава Гълъбова

По думите ѝ процесите деца и подрастващи да подражават на всевъзможни инфлуенсъри има една единствена цел – да изглади мозъците и обществото да се опростачи до краен предел.
Същото мнение изрази и Кристиан Шкварек, историк, политически анализатор и член на Партията на европейските консерватори.

„Социалните мрежи създават патология от мощен нарцисизъм. Тези хора буквално се чувстват длъжни постоянно да бълват информация под формата на видеа и снимки, чието съдържание обаче е пошло, грозно, деградиращо“, посочи на свой ред Шкварек. 

Кристиян Шкварек, историк, политолог и член на партията на европейските консерватори


Запитана дали ще се вразумят Куката и Чеченеца след ареста им д-р Гълъбова отговори така:

„Не, сигурна съм, че няма да има ефект. Тези хора не зачитат правилата в държавата“.

„Не разбирам защо всички медии продължават да наричат Емили тя. Това е мъж според документите си, пола си и според законодателството на България. Оказва се, че ние сме по-прогресивни дори от Запада. Емили е той“, отсече Шкварек.