Стоян Михалев от ДБ с маникюр в парламента (СНИМКИ)

Стоян Михалев от ДБ с маникюр в парламента (СНИМКИ)

Депутатът от „Демократична България“ Стоян Михалев се появи на работа в Народното събрание с дълги нокти. Те бяха забелязани и фотографирани по време на вчерашните гласувания в парламента, когато депутатите решаваха съдбата на Изборния кодекс и завръщането на хартиената бюлетина.

Михалев, който в миналото бе певец и автор на хита „Откакто ти“, стана обект на разпалени дискусии относно маникюра си. Мрежата буквално прегря от коментари по темата, особено в хумористичните страници Моджо и Хер Флик във фейсбук, видя  ТВМЕДИА.

„Нормално ли е мъж да ходи със заострени нокти? Не един нокът, а всички? Това е неуважение към институцията и българския народ. Утре ще се появи с алено червен лак в Народното събрание, за да гласува с тези пръсти законите и да кове съдбините ни“, пишат в социалките.

Други пък го бранят, че най-вероятно дългите нокти му влизат в употреба, за да свири на китара, когато разтоварва стреса след изморителния работен ден в НС.

„Пълни глупости! Стоян Михалев от години не се занимава с музика. Този маникюр не е заради китарата, а просто, защото му харесва“, съскат злобари в Мрежата.

Засега не е ясно кой е авторът на снимките, но се предполага, че са направени от колега депутат от друга политическа формация, която иска да се подиграе на ДБ. Акредитираните фоторепортери от медиите нямат достъп до скамейките на народните представители.