Срам и позор! Орлин Горанов пя на сватбата на майката на Кристиян Николов, който уби Милен Цветков!

Срам и позор! Орлин Горанов пя на сватбата на майката на Кристиян Николов, който уби Милен Цветков!

Звучи като фалшива новина, но не е. Орлин Горанов пя на ушенце в сватбения ден на бизнесдамата Десислава Николова, майка на обвинения в убийството на колегата ни Милен Цветков – Кристиян Николов.

ТВМЕДИА припомня, че въпросният бе друсан до козирката с няколко вида дрога, преди да се качи зад волана и размаже до неузнаваемост автомобила на Цветков, чинно спрял на червен светофар. Журналистът издъхна минути след бруталния удар, а според съдебните лекари травмите му са били несъвместими с живота.

И така, Десислава Николова се е омъжила за италиански милионер предприемач преди няколко дни в хотел „Хилтън“.
Това се похвали и съобщи Иван Тенев, по-известен като Агент Тенев. Той си пусна десетина снимки от лъскавото събитие.
От фотосите на Тенев става ясно, че певецът Орлин Горанов, колежката му Кристина Димитрова и актрисата Деси Тенекеджиева са с усмивки 24 карата.

„Тотална липса на усет и такт. Няма хонорар, който да съблазни един морален човек да пее на подобно събитие. Усмивките им са цинизъм и Цветков се обръща в гроба“, пишат в Мрежата гневни потребители.

Ето целия пост на Тенев без редакторска намеса:
България прегърна Италия на шикарно сватбено тържество в столичния хотел „Хилтън“
* Българо-италианска шикарна сватба с аристократична изисканост събра представители на софийското и римско хай-общество в престижната зала «Мусала» на х.»Хилтън». Информация на ухо: в разгара на лятото, твърдо „Да!“ си казаха познатата родна бизнесдама Десислава Николова и избраникът на сърцето ѝ Андреа Паломбини – съсобственик на прочутите оазиси на кулинарията „Grand Italia“ и „Strega“ в самия център на вечния град до TEATRO dell’Opera di Roma и създател на познатата и в Холивуд модна марка ANDREA PALOMBINI SHIRTS. Петстепенно гурме меню, сензационна торта, изискан питие-съпровод с прочути български ракии и вина от специалната селекция на изба „Братя Минкови“, италиански гроздови елексиири, и уиски с възрастта на позастарял тийнейджър изглезиха пъстрата компания от роднини, приятели и безнеспартньори на младоженците.Бляскав акцент на празничната вечер бе изключителния рецитал на певеца с глас -инструмент Орлин Горанов, който омагьоса гостите със специално подбран репертоар от познати български и италиански шлагери.