Новото гадже на Мадона подписал документ за конфиденциалност, какво се случва в спалнята

Новото гадже на Мадона подписал документ за конфиденциалност, какво се случва в спалнята

Мадона е принудила новото си 29-годишно гадже боксьорът Джош Попър да подпише споразумение, задължаващо го да не разкрива тайни от спалнята, пише fakti.bg.

Източници твърдят, че 64-годишната певица е решила да не продължава с любовните отношения, докато младият мъж не се съгласи с нейните условия.

„Правило номер едно при срещите с Мадона е да не говориш за Мадона“, казва източник, близък до поп дивата. „Никой не контролира имиджа си повече от нея. Всички, които работят по предстоящото ѝ турне, трябваше да подпишат декларация за неразкриване на информация, преди изобщо да се явят на прослушване – същото важи и за гаджетата!“

През март Мадона и Джош станаха официални в Инстаграм. Преди публикацията попзвездата бе забелязана да седи на ринга, докато се състоеше мача му в манхатънския „Classic Car Club“.

Информацията за тях двамата се появи седмици, след като Мадона приключи с 23-годишния модел Андрю Дарнел. Преди него пък беше 28-годишният танцьор Ахламалик Уилямс, припомня dir.bg.

„Тя има натоварен график, работи по предстоящия си биографичен филм, нова музика и се грижи за семейството си“, споделя източник пред изданието, визирайки краткотрайните отношения на певицата с младежите. Въпреки това по негови думи с всички бивши до момента е останала в добри отношения, просто са на различен етап от живота си.

„Трудно е да поддържаш връзка, ако работиш постоянно по различни проекти“, заключи той.