Мелвин Таунсенд ще съди Майк Тайсън до дупка за плесниците, които получи докато му се подиграваше

Мелвин Таунсенд ще съди Майк Тайсън до дупка за плесниците, които получи докато му се подиграваше

Самолетната схватка с участието на Майк Тайсън изглежда далеч не е приключила.

Мелвин Таунсенд III е името на мъжът, който стана жертва на крошета от страна на легендата в бокса. Таунсенд е добре известен на властите в САЩ, защото е попадал в ареста много пъти. Той е лежал в затвора два пъти, като едната присъда била 20 месеца, а другата 15 месеца.

Мелвин е обвиняван в измами, кражби и притежание на наркотици. Преди няколко дни той се качил на полет за Маями, а пред него стоял Майк Тайсън. Двамата си направили селфи, след което Таунсенд започнал да досажда на „Железния“. 

Първоначално Майк показва търпение, но след това става и вкарва няколко крошета в главата на 36-годишият мъж. Сега Таунсенд е решил да съди Тайсън, a неговият адвокат коментира случката в интервю за TMZ:

„Нашият клиент е голям фен на Майк Тайсън. Когато Майк Тайсън се качил на самолета, нашият клиент станал прекалено развълнуван. Отначало взаимодействието им било нормално. 

В определен момент г-н Тайсън явно се възбудил от прекалено развълнуван фен и започнал да го удря по прекомерен начин. Тази ситуация можеше да бъде избегната просто като се свърже със стюардесата.

Нашият клиент отрича да е хвърлял бутилка с вода, преди да бъде ударен от г-н Тайсън. 

Като един от най-великите бойци на всички времена, г-н Тайсън трябваше да прояви по-голяма сдържаност, преди да използва сила върху прекалено развълнуван фен“, каза адвокатът Мат Морган пред TMZ.

След случката Мелвин е отказал да повдига обвинение и двамата с Тайсън да били свобосни да напуснат летището. Явно след консултация с адвкати Мелбин е преценил, че може да съди жележния за голяма сума.

Тайсън е пропуснал първоначалния си полет от Сан Франциско до Маями в четвъртък, но по-късно същия ден се е возил с президента на UFC Дейна Уайт на частния му самолет.

Снимка: Видео колаж