Лъже ли Наоми Кембъл, че България я тормози с расова дискриминация?

Лъже ли Наоми Кембъл, че България я тормози с расова дискриминация?
Наоми инкогнито

Няма постъпило оплакване от Наоми Кембъл заради случката на Летище София. Багажът й е бил проверен на случаен принцип. Това съобщиха официално от Агенция „Митници“ по повод  информацията на британски медии, че супермоделът Наоми Кембъл е станала жертва на расова дискриминация от страна на български служители на аеропорта. 

„Във връзка с множеството получени запитвания, по повод информация за проверка на г-жа Наоми Кембъл, при пристигането й на Летище София, Ви информираме, че е бил проверен багажът на г-жа Кембъл  и е извършена рутинна проверка на случаен принцип, което е част от задълженията на митническите служители. Няма постъпило оплакване от г-жа Кембъл или неин представител“, гласи официалното съобщение на Агенция „Митници“.

 

Според публикации в британски медии Наоми Кембъл останала истински огорчена след посещение в София. Тя твърди, че е станала жертва на расова дискриминация от страна на българските митничари.

На 19 май Кембъл пристигнала у нас за снимките на реклама. Топ моделът е спряна от униформените, които подложили нея и багажът й на щателна проверка, преди да я пуснат в страната.

 

 

Снимка на летище София, която единствено ТВМЕДИА притежава и публикува. С български почитател.

Източници твърдят, че 52-годишната манекенка е била „много разстроена“ от случилото се и била твърдо убедена, че е селектирана за претърсване защото е чернокожа.

„Наоми беше много разстроена. Целият инцидент й се отрази ужасно. Тя беше на път за вълнуващи снимки, които очакваше с нетърпение, но това малко помрачи престоя й в София“, разказа пред „DailyMail“ приятел на модела.

„От летище София ще прегледаме видеозаписите от този ден и ще интервюираме служителите, за да проучим случая напълно“, заявиха още представителите на столичната аерогара.

От ТВМЕДИА първи и единствени ви съобщихме, че Наоми Кембъл е в София. (ВИЖ СТАТИЯТА ОТ 21.05.2022 ТУК)

Визитата на супермоделката се пазеше в абсолютна тайна.

ТВМЕДИА обаче научи от наши хора в киноцентър „Бояна“, че тя е тук, за да се снима за известна марка дрехи. Наш информатор разкри още през месец май, че Кембъл е в София и се движи инкогнито по столичните улици, тъй като е добре известна с непоносимостта си към папараци. За да се скрие максимално ходеше с очила и маска против коронавирусната инфекция.

Пред познати споделила, че България много ѝ харесва – разхождала се с часове в центъра, посетила няколко мола. В тях се отбивала основно в детски магазини за дрехи и играчки (наскоро стана майка, бел. ред.).

Описала българите като много сърцати и дружелюбни. Даже на майтап вметнала, че ако нямала бебе с удоволствие щяла да посети някой столичен бар, където да изпие един коктейл.

Дълги години тя се славеше като купонджийка и бохем, осъмвайки по заведенията. Нещо повече – преди години, отново на летище, тя бе хваната да притежава марихуана.

„Може би оттогава има параноя. Проверена е съвсем случайно на Летище София, не заради черния цвят на кожата си“, коментират в нета дежурните морални анализатори.