Гаджета ли са Виктор и Алекс от „Ергенът“?

Гаджета ли са Виктор и Алекс от „Ергенът“?
Със същите дрехи и маратонки се е снимала онзи ден Александра

Папарашка снимка на Алекс и Виктор от „Ергенът“ обиколи социалките и стана истински хит в мрежата. Проверка на ТВМЕДИА показва, че кадърът е автентичен и е направен преди 2 дни – със същите дрехи и маратонки се е снимала тя в центъра на София на 16 май.

Двамата бяха изловени в заведение с външни маси. Какво си говорят – остава загатка. Феновете на хитовото риалити се чудят – гаджета ли са в реалния живот Александра Гърдева и Виктор Стоянов, или са останали просто добри приятели след края на формата.

Едни са на мнение, че Виктор чак сега е разбрал за някои интриги и скандали, ставали между момичетата в  къщата. По време на снимките той бил настанен в друго имение, далече от това на претендентките за сърцето му.

Миналия петък, когато видял как рускинята Виктория Капитонова залива Алекс с чаша розов джин, той останал потресен от случилото се. Виктор не предполагал за каква агресия става въпрос и решил да се извини лично на Гърдева за неприятната ситуация и лошите моменти, които е преживяла в къщата на любовта.

Краят на любовното шоу наближава и съвсем скоро ще стане ясно коя дама ще избере Виктор – останаха три претендентки – Алекс, Виктория и Дениз Хайрула.