Дени се нуждае от нашата помощ

Дени се нуждае от нашата помощ

Скъпи Дарители,

казвам се Жени и съм майка на Дани (Денислав Димитров Георгиев). Бих искала да Ви разкажа трогателната история на сина ми и да Ви помоля за помощ. Всяко дарение и споделяне е крачка напред в посока Дени да се излекува и да води пълноценен начин на живот. Такъв какъвто заслужава всяко дете.

Преди няколко години се сблъскахме със страшната диагноза левкемия. Не мога да опиша с думи какво се случва в душата ми ,когато пиша тези редове! Редовете са размазани пред очите ми ..,но ще се опитам да пресъздам свързано ситуацията!
Резултатът от направеният на 29.05. костен мозък отразява спад с 60% донорски клетки за две седмици и наличие на ракови клетки ,нарастващи с много бързи темпове!

Донорските клетки се оказват много слаби, за да противодействат на агресивния рак!

Налага се НЕЗАБАВНО ЛЕЧЕНИЕ ,което е ПОСЛЕДНА НАДЕЖДА при рецидив след трансплантация! Лечението е терапия с възможно най-съвременни методи след трансплантационен рецидив ,които трябва да вкарат Дени отново в ремисия ,след което ВТОРА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ  ,като донор ще бъде някои от нас -таткото или аз.
Ужасната новина е от броени часове след консултация с неговата лекуваща лекарка, д-р Елия!

Още не знаем със сигурност колко ще струва цялото лечение ,но по предварителни данни около 400 000 долара. (очакваме точна оферта до дни, която ще бъде качена).

В предвид това, че само преди половин година минахме по този път мога да кажа ,че в такива случаи и при такива заболявания никога не се знае предварително стойността на лечението…!
Единствено знам,че продължителността е голяма, а шансовете са НАДЕЖДА И ВЯРА!

МИЛОТО МИ ДЕТЕНЦЕ искаше да се прибере за празника на децата …,дори и подарък си поръча ,който да го чака в къщи. Не съм сигурна,че имам сили да продължа борбата ,но се надявам да съм полезна до край на детето си и това ме кара да пиша тези редове  ! ЗАЩОТО БЕЗ ВАС ,ПРИЯТЕЛИ ,НЯМАМЕ ШАНС ! Молбата ми е да приемете тази кауза ЛИЧНО и който с каквото може да помогне.

БЛАГОДАРЯ ВИ ,МИЛИ ХОРА!  ЗНАМ,ЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ДО НАС ОТНОВО МИНАВАЙКИ ПРЕЗ АДА ,ЗА ДА УСПЕЕМ ЗАЕДНО  ДА ПОМОГНЕМ НА ДЕНИ И ТОЗИ ПЪТ 🙏!
ТОЙ ТРЯБВА ДА ИМА ШАНС ДА ИЗЖИВЕЕ ДЕТСТВОТО , ЮНОШЕСТВОТО И ЦЕЛИЯТ СИ ЖИВОТ!