Д-р Енчев смени Теди Велинова с медицинска сестра (СНИМКИ)

Д-р Енчев смени Теди Велинова с медицинска сестра (СНИМКИ)
Теди и Енчев са останали приятели след раздялата

Един от най-известните пластични хирурзи у нас – д-р Енчев, замени моделката Теди Велинова с нова жена. Тя се казва Вера Хаджийска и работи като… медицинска сестра в клиниката на д-р Ангел Енчев, научи ТВМЕДИА.

Двамата са една зодия и дори нещо повече – родени са в един и същи ден! Преди 4 дни отпразнували рождените си дни с пътуване в чужбина.

Връзката на доктора с медицинската сестра датира отдавна. Признават си пред близки и приятели още през 2019. Запознати коментират, че няма драма между него и Теди Велинова.

Оказва се, че тя също искала раздяла, защото не издържала на неговия педантизъм, който залитал в нездравословни граници.

Енчев карал децата да се държат като възрастни. Дразнило го да се лигавят. Карал ги също така да спазват точен режим за сън, храна, уроци по езици и др.

След раздялата запазили съвсем приятелски отношения. Двамата даже имат обща снимка с децата на един от последните рождени дни.

Проверка на ТВМЕДИА показа, че Теди без капка злоба, ревност и завист харесва всички снимки, които Ангел Енчев си пуска в социалките с новото си гадже.

Говори се, че Велинова също не е по-назад и има нова любов до себе си. Тя обаче искала дискретност и не желаела да демонстрира публичност.

За разлика от нея, д-р Енчев и Вера нон стоп си пускат снимки заедно. Признават, че са влюбени. Хаджийска има син от предишен брак. Младежът наскоро стана на 18 години.