Българката Антония на крачка от победа за лице на американското списание „Maxim“

Предпочитаното мъжко списание в Америка

Нашето момиче Антония Андонова премина успешно следващия кръг в гласуването за лице на корица на американското списание „Maxim“. 

Както ТВМЕДИА вече писа, тя се състезаваше с 80 хубавици зад Океана, сред които и мис Universe USA 2021 Ел Смит, която също се бори нейното лице да озари известното списание.

34-годишната нашенка смаза конкуренцията и вече е в топ 20. Нещо повече, класирана е на 3-то място, тъй като доста хора са гласували за нея.

За да продължи битката е нужно да я подкрепим в надпреварата. Вярваме, че по-хубаво от българското няма.

За първи път в историята имаме реален шанс наше маце да оглави корицата на едноименното мъжко списание, предпочитано от милиони мъже (и не само) по света.

„Уча „Кибер сигурност“ в университета в Чикаго „North Western University“. В Америка дойдох през 2018 г. Работя като мениджър и имам собствен бизнес – занимавам се с продажба на дрехи, обувки и чанти на известни дизайнери. Хобито ми е да пътувам възможно най -често и навсякъде по света. Смятам, че българките са едни от най -красивите, интелигентни и способни жени в света“, заяви специално за ТВМЕДИА Антония.

И допълни:

„Американските мъже ми харесват, възпитани са, но и са доста по-различни от европейците. Предпочитам българските мъже! Повечето американци не знаят нищо за България, освен, че сме страна от Европа… Време е да научат повече за нас! Ще се радвам именно аз да бъда посланик на хубостта и България в Щатите“, казва Тони.

Андонова моли всички българи да я подкрепят в битката:

„Имам нужда от вашата подкрепа. От „Maxim“ ме избраха за една от финалистките. Моля, подкрепете ме“, аперила сексапилната брюнетка.

Гласуването за лице на „Maxim“ става само онлайн. Отворете този линк:

https://maximcovergirl.com/2022/antoniya-andonova?fbclid=IwAR3QTWLf1XcOfn3FAY8R-FFffzcN2zQ5umR_SXCXcw07ksNYGl0Ex1hAfvI&fs=e&s=cl

Натиснете сивото поле FREE DAILY VOTE!