Вижте как отвеждат Десислава Иванчева пред очите на бебето ѝ (ВИДЕО)

Вижте как отвеждат Десислава Иванчева пред очите на бебето ѝ (ВИДЕО)
Бившата кметица на район „Младост“ Десислава Иванчева бе отведена тази сутрин от дома си от служители на МВР. 
Тя трябва да бъде приведена в Сливенския затвор, където ще излежава ефективна присъда, която ВКС ѝ постанови за изнудване и подкуп през 2018 г. 
7-години ефективно – окончателното решение на съда изненада хиляди, които подкрепяха Иванчева през годините. Мнозина я съветват да води дела в Страсбург, тъй като присъдата буквално е по-тежка от присъди за убийства, изнасилвания и кражби в особено големи размери.

Самата Иванчева се раздели през сълзи със сина си, който само след седмица ще навърши 1 годинка. Засега най-вероятно бабата ще се грижи за детето.

 

Десислава Иванчева е осъдена за изнудването на строителния предприемач Александър Ваклин и получаването на подкуп от 75 000 евро. На по пет и четири години ефективно са осъдени и Биляна Петрова и Петко Дюлгеров.
Бившата кметица на софийския район „Младост“ Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова, както и Петко Дюлгеров, окончателно са осъдени за корупция – искане и получаване на подкуп в размер на 75 000 евро. Това е решил състав на Върховния касационен съд, който ги осъжда ефективно, съответно на 6 години, 5 години и 4 години. Решението на ВКС е окончателно и не подлежи на обжалване. Предстои присъдата да бъде публикувана на сайта на съда.
ТВМЕДИА припомня, че Иванчева се бореше с тумор на хипофизата, който се образува по време на дългите ѝ престои в ареста.

„Цяло чудо е, че успях да стана майка, здравето ми е разклатено и съсипано“, обяви неотдавна тя.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от @tvmedia.bg